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Receita Demonstração
Esta deve ser a melhor receita de demonstração que eu já vi. Eu poderia comer isso todos os dias.
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Receita de impressão
Esta deve ser a melhor receita de demonstração que eu já vi. Eu poderia comer isso todos os dias.
Rendimento Tempo de Preparo Tempo de Cozimento Tempo Passivo
2pessoas 10min. 20min. 1hora
Rendimento Tempo de Preparo
2pessoas 10min.
Tempo de Cozimento Tempo Passivo
20min. 1hora
Ingredientes
Rendimento: pessoas
Unidades:
Ingredientes
Rendimento: pessoas
Unidades:
Instruções de preparo
Fresh Pesto (you can make this in advance)
  1. We'll be using a food processor to make the pesto. Put the garlic, pine kernels and some salt in there and process briefly.
  2. Add the basil leaves (but keep some for the presentation) and blend to a green paste.
  3. While processing, gradually add the olive oil and finally add the Parmesan cheese.
Finishing the dish
  1. Bring a pot of salted water to the boil and cook your tagliatelle al dente.
  2. Use the cooking time of the pasta to sauté your bacon strips.
  3. After about 8 to 10 minutes, the pasta should be done. Drain it and put it back in the pot to mix it with the pesto.
  4. Present the dish with some fresh basil leaves on top.
Notas da Receita

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